Загубите на украинските войски са скочили с 40% през февруари и

...
Загубите на украинските войски са скочили с 40% през февруари и
Коментари Харесай

Русия преброи над 11 000 убити украински войници през февруари

Загубите на украинските войски са скочили с 40% през февруари и надвишават 11 000 души . Това регистрира министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу по време на конферентен диалог с висши командири на съветските въоръжени сили, оповестява ТАСС.

" Има забележителен растеж на загубите измежду персоналния състав на украинските въоръжени сили. Само през февруари те са се нараснали с повече от 40% по отношение на януари и са общо над 11 000 военнослужещи. Във връзка с това е учудващо по какъв начин киевският режим не се грижи за своя народ , като толерира всяка цена за човешкия живот, с цел да угоди на своите западни манипулатори ", означи той.
 NYT: Руските загуби в Украйна - 200 хиляди убити и ранени
NYT: Руските загуби в Украйна - 200 хиляди убити и ранени

Те са се нараснали обилни поради сраженията край Бахмут

Шойгу увери, че за съветските въоръжени сили остава приоритет опазването на живота и здравето на техния персонален състав и цивилни. По негови думи съветските войски ще продължат да извършват задачи като част от специфичната интервенция.

Западът, като част от тактиката на Съединени американски щати за " разтрошаване на Русия със силата на оръжието ",, само че това не води до достижения на Украйна на бойното поле, съобщи още Шойгу.

По отношение на съветската войска Шойгу загатна, че през актуалната година ще е належащо да бъдат привлечени 18 000 нови кадети в армията, които ще " преминат през развой на професионален асортимент ".

На 24 февруари 2023 година се навърши една година от съветската инвазия в Украйна. Темата за мирни договаряния не стои на дневен ред от месеци, защото никоя от страните не желае да отстъпи и да направи компромис. Китай излезе с, което да постави завършек на спора, не бе, както от Украйна и сътрудниците ѝ,.
 CSIS: Руските загуби в Украйна надвишиха общите загуби във всички спорове след 1945 година
CSIS: Руските загуби в Украйна надвишиха общите загуби във всички спорове след 1945 година

60-70 хиляди руснаци са починали във войната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР